Međunarodni badminton turnir Novo Sarajevo Open 2021

U subotu 4.12.2021. godine Badminton klub "Sarajevo" je još jednom sjajno organizovao turnir iz serije turnira u okviru rekreativne badminton ADA lige koja okuplja zaljubljenike u badmintona iz zemalja regije, ali isto tako i badmintonaše iz drugih zemalja. Na turniru je učestvovalo više od 160 igrača.

 

 

Lijepa i pozitivna priča o ljudima koji su se okupili oko sporta koji vole, koji se uvažavaju, druže i zajedno nastupaju, donoseći val pozitivne enrgije u svaku od zemalja i gradova u kojima se dešavaju turniri ADA lige. U tmurnim vremenima kada nam svima pokušavaju staviti tegove koji nas sve zajedno vuku na dno, ova sjajna priča je dah svježine koji vraća osmjeh na lice.

 

 

Kao i uvijek na ovakvim okupljanjima bilo je puno vatre na terenu i osmjeha na tribinama, atmosfera kakva se samo može poželjeti! 

 

 

Miroslav Kočić i Toni Hotko

 

 

Aleksandar Petraš

 

 

 

Dragan Tomić i Dragan Vujasić

 

 

Dragana Simeunovića i Dajana Tepić (crna oprema)

 

Banjalučki badmintonaši su se vratili kući sa zlatnom medaljom u muškim dublovima A kategorije koju je legenda BiH badmintona Miroslav Miroslav Kocic uzeo u kombinaciji sa svojim prijateljem iz Slovenije Tonijem Hotkom, te brončanom medaljom u istoj kategoriji do koje je član BK Banja Luka Dragan Tomić došao sa svojim dubl partnerom iz Hrvatske Draganom Vujasićem.

 

 

Miroslav Kočić (zlato muški dubl A)

 

 

Dragan Tomić (bronza muški dubl A)

Čestitke organizatorima, osvajačima odličja i svim učesnicima ovog sjajnog turnira!