OSMOMARTOVSKI BADMINTON TURNIR U MAJU!

Članovi badminton kluba Banja Luka su u subotu organizovali još jedan interni humanitarni turnir, ovaj puta je to bio odloženi osmomartovski tunir, onaj koji zbog zabrane aktivnosti sportskih klubova nismo mogli organizovati u vrijeme praznika žena.

 

Tada smo odlučili da kada god da ga organizujemo, on će imati bar simbolično obilježje 8. marta.

 

 

 

Tako su naše drage badmintonašice kao poklon dobile ružu a svi skupa smo se počastili slatkišima, koji su dobro došli za dodatnu energiju u mečevima koji su bili žestoki, ali i zabavni kao i uvijek.

 

DAJANA, ELENA, MILICA, DRAGANA, DIJANA

U ovakvim prilikama upečatljivo se iskažu sve prednosti badmintona koji na jednom mjestu u zajedničkim aktivnostima okuplja žene i muškarce, mlade i starije, i svi ravnopravno učestvuju u svom omiljenom sportu, i pri tome čine i dobru stvar prikupljajući sredstva da bi pomogli one kojima je pomoć neophodna.

                                                                                               

 

 

 

I ovaj put prikupljana su sredstva za javnu kuhinju udruženja „Mozaik prijateljstva“ koja će biti iskorištena za nabavku neophodnih namirnica.

 

 

 

Skroman doprinos, ali uvijek od srca! Pored učesnika turnira svoj doprinos su dali i članovi kluba koji ovaj put nisu mogli biti u dvorani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao i mnogu puta do sada kompanija „Tenzo“ doo nam je i ovaj put bila partner i podrška u realizaciji ovog lijepog i humanog događaja.

Naša velika zahvalnost „Tenzo“ doo za nesebičnu podršku!