RASPORED TERMINA U MJESECU SEPTEMBRU 2022.GODINE

OŠ „BORISAV STANKOVIĆ“, TERMINI TRENINGA U MJESECU SEPTEMBRU 2022. GODINE:

SRIJEDA: 19.30 - 21.00 ČASOVA

PETAK: 19.30 – 21.00 ČASOVA

SUBOTA: 15.00 – 17.00 ČASOVA

BADMINTON KLUB “BANJA LUKA“ PRIMA NOVE ČLANOVE, DJECA STAROSTI 6 GODINA I VIŠE SE MOGU UKLJUČITI U REDOVNE TRENINGE KLUBA U NAVEDENIM TERMINIMA!

OTVOREN JE POZIV I SVIM POTENCIJALNIM BADMINTON REKREATIVCIMA, ŽENAMA I MUŠKARCIMA, BEZ OBZIRA NA STAROSNU DOB DA DOĐU DA NAM SE PRIKLJUČE DA ZAJEDNO UŽIVAMO U OVOM LIJEPOM SPORTU.

Zašto trenirati badminton?

A zašto ne! Šta ima loše u tome da stekneš novu vještinu, i to ne bilo kakvu vještinu?

Vještina igranja badmintona može te odvesti sve do Olimpijskih igara, najveće sportske smotre na planeti!

 

Je li put do OI lagan? Naravno da nije, na njemu je mnogo izazova, težak je to put!

I taj put nije za svakoga.

Ali da bi saznao imaš li u sebi ono što je potrebno da uspješno pređeš taj put neophodno je da napraviš prvi korak.

To je jednostavan korak, samo trebaš doći na trening u BK „Banja Luka“ i uzeti reket u ruke.

 

Onog trenutka kada uzmeš reket u ruke ti odškrineš vrata velikog svijeta badmintona zato što su naš klub i BSBiH ravnopravni članovi svih badminton institucija na nivou Balkana, Evrope i svijeta.

Redovnim treniranjem i vrijednim i upornim radom ta vrata možeš širom otvoriti i započeti uzbudljivo putovanje koje se sastoji od trening kampova, takmičenja na nacionalnom, balkanskom, evropskom i svjetskom nivou.

 

 

 

Čitav niz turnira za različite uzraste, balkanski, evropski i svjetski šampionati i kao kruna OI, to su poligoni za iskazivanje talenta i potencijala svih onih koji su spremni na izazove i težak i mukotrpan rad.

 

 

 

Sjajna je stvar što badmintonaši i badmintonašice taj put prelaz zajedno! Nema muških i ženskih badminton klubova! Vrhunac zajedničkog rada, pored singlova i dublova, su mješoviti parovi gdje do punog izražaja dolazi ravnopravnost i sinergija žena i u muškaraca u stremljenju kao ostvrenju zajedničkog cilja.

 

 

Badminton klub Banja Luka prima nove članove i svi od 6 – 66 godina mogu nam se priključiti na treningu u nekom od termina.

Za svakoga će biti ponešto, i za one koji streme najvećim dostignućima i za one koji hoće samo da se dobro zabave.

UMJESTO STALNOG ZURENJA U EKRAN MOBILNOG TELEFONA I POSMATRANJA DRUGIH LJUDI KAKO ŽIVE SVOJE ŽIVOTE, OSTVARUJU DOSTIGNUĆA U RAZNIM OBLASTIMA, UŽIVAJU U ŽIVOTU, TI POČNI ŽIVJETI SVOJ ŽIVOT, ISPUNI GA LIJEPIM, POZITIVNIM I KORISNIM STVARIMA, JER ŽIVOT JE SAMO JEDAN, A VRIJEME NEUMOLJIVO I NEPOVRATNO PROTIČE!

 

 

Video: 
Shuttle Time
Shuttle Time 1