USPJEŠAN NASTUP NA NA "SERTINI OPEN 2024"

U subotu 27.04.2024. godine članovi BK "Banja Luka" su nastupili na rekreativnom badminton turniru "SERTINI OPEN 2024"  koji je u organizaviji BK "Sertini" održan u Doboju.

 

 

Dvadeset članova kluba je učestvovalo na ovom sjajnom turniru koji su vrijedni organizatori pretvorili u parvi praznik badmintona.

 

 

 

Sjajno druženje, mnoštvo dobrih mečeva, tombola sa bogatim nagradnim fondom, pokloni sponzora, sendvići, tople pite, domaći kolači, voće i  različita pića doprinjeli su da se svi osjećaju kao da su došli u kuću dobrog domaćina koji poštuje svoje goste!

 

 

 

 

 

 

 

 

I kao uvijek na ovakvim badminton susretima sve je odisalo pozitivnom energijom i sjajnom atmosferom. Samo badminton može na istom mjestu okupiti mlade i stare, žene i muškarce, ljude iz različitih gradova i zemalja i da pri tome sve ima smisao i svoju svrhu.

 

 

 

Iako se radi o rekreativnom turniru takmičarski naboj je uvijek snažno prisutan, kod svih se jasno vidi želja da se osvoji poen i pobjedi meč. I svi su spremni iskrenu stisnuti ruku pobjedniku!

 

 

 

Članovi BK Banja Luka su opet imali dosta uspjeha osvojivši većinu prvih mjesta u različitim kategorijama, opet su se vratili u Banja Luku sa zavidnim brojem odličja.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon završetka ove sjajne sportske manifestacije mora se odati priznanje organizatoru BK"Sertini", negovim sponzorima i partnerima, gradu Doboju, svojom organizacijom su podigli nivo i postavili izazov budućim organizatorima sličnih tunira i u BiH i u regiji.

 

Najiskernije čestitke Dariu Milačku i njegovom timu!

 

 

 

Video: 
SERTINI OPEN 2024
SERTINI OPEN 2024 PODSJEĆANJE