BK''Banja Luka'' traži partnere za realizaciju svojih planova i aktivnosti u 2012. godini.

BK''Banja Luka'' ima ambiciozan plan aktivnosti u 2012. godini. Za njegovu realizaciju neophodna je podrška i državnih  institucija i ozbiljnih partnera, svih onih kojima je stalo da naša djeca i omladina dobiju pravu priliku da iskažu svoje mogućnosti.

 

 

Želja nam je da što više naših mladih iskoriste vrata koja in je badminton otvorio prema svijetu i da se, ispunjavajući svoje vrijeme u periodu odrastanja i stasavanja vrijednim i korisnim aktivnostima, formiraju kao kvalitetne ličnosti, spremne da u budućnosti daju najbolji mogući doprinos cijeloj društvenoj zajednici.

 

 

Baveći se badmintonom oni sebe i sredinu iz koje dolaze mogu prezentovati kao: igrači, treneri, sudije, sportski radnici. Za neke to će biti i prilika de se realizuju kao profesionalci i da pitanje svoje egzistencije riješe upravo kroz bavljnje badmintonom.

 

 

Da bi se ova lijepa i vrijedna inicijativa i sve ono što ona podrazumijeva ostvarilo, potrebna nam je iskrena i istinska podrška ozbiljnih, odgovornih ljudi i institucija. Zato pozivamo sve dobronamjerne i društveno odgovorne da nam se pridruže u razvoju ovog lijepog atraktivnog sporta i na taj način iskoriste priliku da se javnosti prezentuju u najpozitivnijem svjetlu.

 

 

 

 

BADMINTON_KLUB.pdf

 

PLAN RADA BADMINTON KLUBA u 2012.doc