IZABERI BADMINTON! I Uživaj u badminton rekreaciji!

I u 2016. godini BK"Banja Luka" nudi svojim sugrađanima mogućnost da uživaju u rekreativnom igranju takmičarskog badmintona.

 

Kao malo koji drugi sport badminton otvara mogućnost da učinite nešto dobro za svoje tijelo i svoj duh kroz zanimljivu i atraktivnu igru koja traži brzo razmišljanje i brzo kretanje u nastojanju da nadmudrite svoje protivnike.

 

 

IZABERI BADMINTON!!!

 

Mogućnost da se rekreirate sa članovima svoje porodice, prijatelja, poslovnih partnera može samo doprinjeti i pomoći da se lakše nosite sa stresnom i depresivnom današnjicom.

 

Kao što to većina BiH rekreativaca već zna, rekreativni badminton otvara mogućnost učešća na mnoštvu formalnih i neformalnih turnira koji se gotovo svakog vikenda organizuju u nekom od gradova u zemljama naše regije, naravno i na turnirima u BiH, kojih će biti sve više. Ti turniri su odlična mogućnost za zabavu, turizam, pronalaženje novih prijatelja, a vrlo često i za uspostavljanje poslovnih kontakata.

 

 

 

 

 

 

 

Igra, takmičenje i prijatno druženje sa ljudima koje odlikuje pozitivna energija i dobre namjere!

To su turniri badminton rekreativaca!

 

Iako je u današnjoj situaciji većini ljudi u regiji zbog izuzetno složene ekonomske situacije teško odvojiti finansijska sredstva za rekreaciju, mnogi se ipak opredjeljuju za igranje badmintona, između ostalog što to u osnovi i nije veliki trošak.

 

Banjalučani mogu rekreativno igrati badminton ponedeljkom, utorkom i subotom u sali O.Š."Borisav Stanković" u terminu od 20:00 - 21:00 časa (srijeda) i 15:00 - 18:00 časova (subota).

 

Na raspolaganju je 6 terena koji se mogu svaki pojedinačno iznajmiti po cijeni od 10,00 KM za sat igranja. Pošto većina rekreativaca igra dubl cijena po igraču je 2,50 KM za sat vremena, i to igurno predstavlja jednu od najpovoljnijih cijena za sat vremena vrlo kvalitetne rekreacije.

 

Oni rekreativci koji nemaju vlastite rekete mogu ih iznajmiti za 1,00 KM za sat igranja, loptice igrači kupuju sami (mogu kupiti i u klubu, cijena za 1 plastičnu lopticu je 4,00 KM, cijena za paket sa 6 komada loptica je 23,00 KM).

 

Kontakt osoba za rezervisanje terena je Marko Kočić, tel.: 066 052 059, poželjno je rezervisati teren bar 1 dan prije termina.

 

IGRAJUĆI REKREATIVNO BADMINTON POMAŽETE FUNKCIONISANJE KLUBA I DOPRINOSITE STVARANJU MOGUĆNOSTI ZA NAŠE MLADE ČLANOVE DA PERIOD SVOG DJETINJSTVA I ODRASTANJA ISPUNE  AKTIVNOSTIMA KOJE IM POMAŽU DA SE FORMIRAJU KAO ZDRAVE LIČNOSTI VASPITANE DA POŠTUJU I DRUGE I SEBE, DA UVAŽAVAJU RAZLIČITOSTI, VITEŠTVO I ZAJEDNIŠTVO, DA POSTAVLJENE CILJEVE I NA TERENU I U ŽIVOTU  OSTVARUJU PRIJE SVEGA SVOJIM TRUDOM I NAPORNIM RADOM.

 

I ZATO: DOĐITE DA SE IGRAMO!

 

 

 

 

 

 

 

 

Video: 
Kočić/Kočić NA KAJ OPEN 2015
Luka Ćurguz na KAJ OPEN 2015