MEĐUNARODNI BADMINTON TURNIR ZA IGRAČE REKREATIVCE "BANJA LUKA OPEN 2017" GODINE

Badminton klub „Banja Luka“ 22.04.2017. godine organizuje međunarodni badminton turnir za igrače rekreativce - „Banja Luka Open 2017“.

 

 

 

Turnir će biti organizovan u sportskoj dvorani "Farma Prom" sa početkom u 9:00 časova.

 

Ovaj, sada već tradicionalan događaj, je prije svega u funkciji promocije bavljenja badmintonom i sportom uopšte, ali isto tako i u funkciji promocije potencijala našeg grada: privrednih, turističkih sportskih i svih drugih.

„Banja Luka Open 2017“ je dio turnira koji se organizuju u regiji, a na kojima igrači rekretaivci iz zemalja regije provode vrijeme u sportskom takmičenju, prijatnom druženju, stvaranju novih prijateljstava, upoznavanju gradova domaćina.

 

 

U ovaj projekat su uključeni gradovi poput Maribora, Ljubljane, Brežica, Zagreba, Varaždina, Beograda, Osijeka, Bjelovara,Širokog, Sarajeva, a među njima je i naš grad.

 

Ovogodišnji turnir je sastavni dio službenog programa svečanog obilježavanja Dana Grada Banja Luke i podržan je od strane gradske uprave.

Organizovanje ovih turnira pretvorilo se u zdravo rivalstvo kroz koje organizatori pokušavaju na najbolji način promovisti svoj grad, a naročito brendove i kompanije koje su specifične po tom što im je sjedište i mjesto nastanka u određenim gradovima.

 

Tako će i ovaj turnir biti podržan od strane Banjalučke pivare - "Nektar", "Sport Vision", "INK Constructor" d.o.o., "Tenzo " d.o.o., "Farma Prom", a očekuje se podrška i od nekih drugih lokalnih brendova.

 

Sigurno je da će i ovaj turnir biti festival sporta, rekreacije, prijateljstva i dobre zabave. Ovi lijepi i pozitivni događaji su snažno oružje u borbi protiv sumorne današnjice ispunjene lošim vijestima i snažnim pritiscima koji negativno utiču na svakog pojedinca.