Međunarodni badminton turnir za rekreativce "Banja Luka Open 2015""

BK“Banja Luka“ organizuje drugi međunarodni turnir za badminton rekreativce pod nazivom „Banja Luka Open 2015“. Turnir će biti organizovan 25.04.2015. godine u Banja Luci u sportskoj dvorani „Farma-Prom“. Početak takmičenja na turniru je u 10:00 časova, a očekuje se učešće badminton rekreativaca iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i BiH.

 

 

Turnir će se igrati u singlu, dublu i mix-u, a takmičari će biti podijeljeni u tri grupe prema kvalitetu: A (aktivni i bivši takmičari), samo muškarci pojedinačno, B (bolji rekreativci), sve discipline, C (rekreativci – koji igraju manje od 3 godine), sve discipline.

 

 

 

Učesnici prvog rekreativnog turnira u Banja Luci

 

Rekreativni badminton turniri su u funkciji promocije badmintona, ali isto tako i dobra prilika za turističku promociju kroz prijatno druženje badminton zaljubljenika iz različitih zemalja. Većina učesnika dolazak na turnir koristi i da se upozna sa znamenitostima, kulturnom i gastronomskom ponudom gradova u kojima se turniri organizuju.

 

Tako će i turnir u našem gradu biti prilika da se naši badminton prijatelji bolje upoznaju, velika većina po prvi put, sa prednostima kojima raspolaže krajiška ljepotica.

 

 

http://hostelhavana.weebly.com/index.html

 

 

http://www.hostelherz.com/

 

   

Preuzmite datoteku: