Naši favoriti: Lana Cvijić - APK "22.april"

Naši favoriti: Lana Cvijić

 

Lana Cvijić, članica Badminton kluba "Banja Luka'', je sjajna djevojčica koja nas sve fascinira svojim učešćem u različitim aktivnostima, u kojima je izuzetno uspješna.

Trenutno se ističe u plivanju ali smo sigurni da će nas ubudućnosti obradovati i odličnim rezultatima u badmintonu. Ovo je neobična  priča za današnje vrijeme koja govori o velikoj predanosti sportu i umjetnosti,a koja je u potpunosti podržana od strane roditelja.

 

 

Lana Cvijić je rođena u Banjaluci, 06.05.2003. godine. Učenica je 3. razreda OŠ "Sveti Sava" i 2 razreda Osnovne muzičke škole "Vlado Milošević". Odličan je učenik, sa zaključenim peticama iz svih predmeta i predsjednik je razreda.

 

Lana Trenira 6 sportova i to:


plivanje (APK 22 april), stoni tenis (STK Borac), tenis (TK Borac) , gimnastiku (GK Spartak), kajak (KKK Vrbas) i  badminton (BK Banjaluka).

 

 

Takođe, Lana pohađa i časove slikanja kod prof. Renata Dragaša.Uprkos izuzetnom talentu u oblasti umjetnosti (gitara i slikanje), Lana je najveći uspjeh do sada postigla u plivanju. Već 3   godine, aktivan je član najperspektivnijeg plivačkog kluba u Republici Srpskoj (APK 22 april). Učestvovala je na brojnim takmičenjima u plivanju,  u BIH i regionu,   i okitila se sa 46 medalja. Omiljena tehnika joj je kraul, gdje ujedno postiže i najbolje rezultate.

 

Lana je zdrava, vesela, dobroćudna i inteligentna djevojčica koja pored svih aktivnosti uživa i u dječijim igrama i druženju sa vršnjacima.