Nova medalja za BK"Banja Luka"!

Članovi BK"Banja Luka": Anđela Božić, Isidora Pekez, Ana Đurašinović, Ksenija Marinković, Dejan Kezija, Danijel Savić i Miloš Tomić su nastupili na međunarodnom turniru za mlađe kategorije koje u Lendavi (Slovenija) organizovao BK"Mladost" Lendava,a na kojem je učestvovalo 150 igrača iz Italije, Mađarske, Hrvatske, Češke, Srbije, Slovenije i BiH.

 

 

Ovo je bio još jedan solidan nastup naših mladih članova, a Anđela Božić je nastavila tradiciju osvajanja medalja na međunarodnim takmičenjima. Ona je osvojila bronzanu medalju u ženskom singlu za igračice do 11 godina starosti.

 

 

Anđela se razvija u kvalitetnog igrača, a njeni uspjesi su još značajniji kada se uzme u obzir velika prednost njenih protivnica u pogledu uslova za treniranje. Sa poboljšanim uslovima za rad, prije svega većim brojem termina za treninge, nema sumnje da će Anđela konstantno aplicirati za mjesto na podijumu za pobjednike.

 

 

Iako se nisu domogli postolja i ostali članovi ove male ekspedicije su imali dobre nastupe, a za neke je ovo bilo i prvo međunarodno iskustvo ovog ranga (Ksenija, Ana, Dejan). Trener Igor Šešić koji je bio u pratnji ove mlade ekipe je izrazi zadovoljstvo njihovim trudom i nastojanjem da odigraju svoj najbolji badminton u ovom trenutku. Još jedno značajno iskustvo za ove mlade igrače, medalja je veliki stimulans za sve u klubu da još snažnije radimo, prije svega, na stvaranju boljih uslova za rad.

 

 

Miloš Tomić, Isidora Pekez, Ksenija Marinković, Dejan Savić, Anđela Božić, Dejan Kezija, Igor Šešić, Ana Đurašinović