Podrška "NES"radija radu kluba

"Nes" radio se odazvao našem pozivu da promoviše aktivnosti kluba, naročito one vezane za pokretanje badmintona za osobe sa invaliditetom. Radio koji odličnom muzikom, kvalitetnim govornim sadržajima i svježim informacijama obogaćuje  naše vrijeme  i na ovaj način je pokazao svoju posvećenost pokretanju procesa koji bi trebali dovesti do poboljšanja kvaliteta života, prije svega naše djece i omladine.

 

Nataša Margetić je u svojoj popularnoj  emisiji "Pomalo lično" pružila mogućnost direktoru kluba Brani Srdiću da informiše slušaoce popularnog radija o takmičarskom badmintonu, radu kluba i BSBiH.

 

 

U spontanom razgovoru voditeljica i njen gost su se dotakli i nekih opših društvenih tema, pomalo kritikovali, a u najvećem dijelu razgovora pokušali dati neke sugestije koje bi mogle pomoći da se stvari mjenjaju u pozitivnom smjeru.

 

Velika hvala Nataši i "Nes"-u i poziv svim medijima da promovisanje aktivnosti i inicijativa koje doprinose poboljšanju uslova života naše djece stave u prvi plan i tretiraju kao prioritet, bez obzira na koju se oblast odnose:sport, kultura ili nešto drugo.

 

ttps://www.youtube.com/watch?v=ffBFq_a2QVs

 

__________________________________________________________________________________________________________________

 

Najnoviji raspored termina koje klub koristi:

 

O.Š. Borisav Stanković

 

Subota: 15:00 - 18:00 časova

 

Ovo je termin koji mogu koristiti svi zainteresovani za rentiranje terena u rekreativne svrhe. Termin je otvoren i za sve one koji žele prvi put pokušati igrati badminton, bez obzira na godine. Naročito za one koji hoće pokušati igrati badminton zajedno sa svojom djecom.

 

Posebno će nas veseliti da u ovom terminu u sali ugostimo lica sa invaliditetom i zajedno sa njima započnemo službeno organizovanje i pokretanje aktivnosti koje će našim sugrađanima koji pripadaju ovoj kategoriji otvoriti vrata velikog i uzbudljivog svijeta takmičarskog badmintona.

 

Mikrofinova škola badmintona sekcija: utorak, 20:30 - 21:30

 

Elektro škola

 

Subota 8:30 - 10:00

Nedelja 9:00 - 11:00

 

 

 

Video: 
Pomalo lično