Posjeta članova Hummersknott Badminton Cluba iz Darlingtona (UK) Banja Luci

Badminton klub "Banja Luka" će u ponedeljak 17.07.2017. godine ugostiti grupu igrača iz Velike Britanije.

 

Članovi Hummersknott Badminton Cluba iz grada Darlingtona kreću na na mini turneju tokom koje će posjetiti Ljubljanu, Zagreb, Banja Luku, Beograd I Budimpeštu.

 

 

 

 

 

Britanski badmintonaši koriste ovo putovanje za upoznavanje sa njima nepoznatim destinacijama (u proteklim godinama na ovaj način posjetili su 27 zemalja), i naravno pošto je badminton njihov sport, oni na svojoj ruti traže one koji dijele njihovu strast za za ovim lijepim i atraktivnim sportom.

 

 

 

Tako je došlo i do dogovora da posjete Banja Luku i provedu par sati sa članovim našeg kluba, prvo u sportskoj dvorani na badminton terenima, a poslije toga u posjeti centru grada i upoznavanju sa važnijim, turistima interesantnim, objektima i dijelovim grada.

Davadestak igrača iz UK i članovi BK”Banja Luka” i BK”Prijedor” će 17.07.17. u period od 13:00 – 15:30 časova provesti vrijeme u sportskoj dvorani O.Š.”Borisav Stanković” igrajući badminton i družeći se izvan terena.

 

BK ”Banja Luka” poziva sve aktivne i bivše članove da nam se pridruže tokom ovog druženja sa igračima iz UK i na taj način doprinesu da ovaj susret sa badminton zaljubljenicima iz Darlingtona bude bogatiji i sadžajniji.