Sa Hemofarmom na Balkanski šampionat U-17,Kartaš, Srbija-27.08. - 29.08.2014. godine

www.hemofarm.com

 

MAGNETRANS, PRIJATELJ SPORTISTA!

 

 

Badminton reprezentacija BiH, igrači do 17 godina starosti, koju čine članovi BK"Banja Luka" i BK"Prijedor" će od 27.08. - 29.08.2014. godine učestvovati na Balkanskom šampionatu u badmintonu koji Badminton savez Srbije organizuje u Karatašu.

 

 

Šampionat će biti organizovan u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U ekipnom dijelu učestvovaće 7 zemalja a u pojedinačnom učešće će uzeti predstavnici 8 zemalja.

 

 

Reprezentaciju će činiti:

Ana Đurašinović, Una Bosnić, Ksenija Marinković, Dajana Popović, Filip Teovanović, Lazar Peurača (BK"Banja Luka") i Mladen Teić (BK"Prijedor").

 

Mladi igrači će nastupiti pod stručnim vodstvom trenera Igora Šešića i Dejana Kosića, a u timu koji predstavlja BiH na ovom značajnom međunarodnom događaju nalaze se i sudije Olja Fail i Saša Popović.

 

 

U Karatašu, gradu domaćinu šampionata, BS Srbije već tradicionalno krajem avgusta organizuje badminton kamp koji je namjenjen pripremama srbijanskih badmintonaša za značjna takmičenja. Zahvaljujući dobroj saradnji dva saveza BS Srbije na ovim kampovima redovno ugosti i određen broj badmintonaša iz BiH.

 

 

Tako su i ove godine talentovane članice BK"Banja Luka" Anđela Božić i Isidora Pekez učesnice ovog kampa zajedno sa klupskim kolegicama, članicama reprezentacije: Anom Đurašinović, Ksenijom Marinković i Dajanom Popović. Stručnu pomoć u radu kampa svojim kolegama iz Srbije pruža i Igor Šešić, trener u BK"Banja Luka". Za članice reprezentacije kamp je odlična priprema za predstojeći šampionat.

 

Nastup reprezentacije BiH na ovom šampionatu ne bi bio moguć bez podrške "Hemofarm" d.o.o. Banja Luka koji je obezbjedio neophodna sredstva.

 

BS BiH izražava veliku zahvalnost "Hemofarm"-u  što je u ovim izuzetno nepovoljnim vremenima za sport u BiH omogućio još jedan izlazak na međunarodnu scenu vrijednim i talentovanim BiH badmintonašima.

 

 

Podršku nastupu reprezentacije dala je i agencija "Neobas" iza Banja Luke koja je za članove ekipe obezbjedila autobuske karte po povlaštenim cijenama.

 

 

www.neobas.org

 

 

 

Video: 
Badminton promo song