Sa "NESTROPETROLOM" na - Serbian Youth International NOVI SAD 2014

 

Pred mladim članovima BK"Banja Luka" je novi izlazak na međunarodnu scenu. Isidora Pekez, Anđela Božić, Danijel Savić, Ksenija Marinković, Ana Đurašinović i Dajana Popović će nastupiti na drugom izdanju Serbian Youth International NOVI SAD 2014. Pored članova BK"Banja Luka" na turniru će nastupiti i igrač BK"Prijedor" Mladen Teić.

 

 

Međunarodni turnir koji je Badminton savez Srbije organizovao prvi put prošle godine i koji je po svemu zadovoljio najstrože kriterije za organizaciju ovakvih turnira, ove godine će okupiti badmintonaše iz 10 zemalja. Turnir će se održati u Novom Sadu u periodu od 13.06. - 15.06.2014. godine.

 

 

Učesnici turnira održanog 2013. godine

 

Za BK"Banja Luka" Serbian Youth International ima posebno značenje jer su upravo sa ovog turnira u Banja Luku i BiH stigle prve međunarodne medalje koje su osvojile Isidora i Anđela.

 

Novi izlazak na međunarodnu scenu članova BK"Banja Luka" će biti realizovan uz snažnu podršku "Nestropetrol"-a koji na ovaj način pomaže našoj djeci da iskažu svoj talenat i potencijal što je u ovim nepovoljnim društvenim okolnostima od ogrome važnosti za sve nas.

 

Našim mladim takmičarima želimo da ostvare što bolje rezultate a organizatorima želimo uspješan turnir!

 

Raspored mečeva na:http: //www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=8B889F52-677C-41C1-A719-90308C497481

 

 

 

        

Video: 
Nestropetrol