"SPORT 4 ALL" - "SPORT ZA SVE" U BORBI ZA OPSTANAK SPORTA!

U vremenu poremećenih vrijednosti i moralnog sloma u kojem mediji u zvijezde pretvaraju "lidere" koji su zemlju svrstali među 20 najsiromašnijih na svijetu, od kriminalaca i prostitutki stvaraju veličine i idole koji bi trebali biti uzor našoj mladosti, Dado Mićević nastavlja donkihotovsku misiju borbe za očuvanje sporta na ovim prostorima.

 

Ovaj put kroz novi projekat pod nazivom "SPORT 4 ALL" on pravi odlične priče o istinskim herojima ovih čemernih vremena. O djeci i mladim ljudima koji, bez obzira što žive u vremenu i na prostoru zemlje u kojoj su "stručnjaci" koji je vode bavljenje sportom doveli do besmisla, nastavljaju vrijedno raditi i trenirati čuvajući na taj način mrvu svjetlosti i sjeme koje bi trebalo ostati za neka bolja vremena koja bi trebala doći. I koja moraju doći jer ova sjajna mladost to sigurno zaslužuje.

 

 

U najnovijoj emisiji, uz ostale sjajne priloge,  Dado posvećuje pažnju vrijednom nastojanju BK "Banja Luka" da se otvore nove mogućnosti za naše sugrađane sa invaliditetom.

 

Kroz priču o članu BK "Banja Luka" Luki Ćurguzu  "SPORT 4 ALL" pomaže da priča o para-badmintonu dođe do onih koji bi se na o vaj način mogli uključiti u bavljenje sportom na vrhunskom nivou, u inat i uprkos hendikepu koji ih je zadesio.

 

 

 

     

Video: 
SPORT 4 ALL