Završen je 3. turnir školske badminton lige!

U subotu 12.05.2018. godine u sportskoj dvorani O.Š.“Borisav Stanković“ BK”Banja Luka” je organizovao 3. turnir školske badminton lige.

 

Na turniru, koji je dio projekta "SHUTTLE TIME, su učestvovali badmintonaši školarci iz Banja Luke i Prijedora. Više od 40 članova školskih badminton sekcija iskoristili su i ovaj turnir za pokazivanje svoje badminton vještine, ali isto tako i za druženje i stvaranje novih prijateljstava.

 

Kao i svaki put kada su na okupu mladi badmintonaši dvorana je bila ispunjena dječijim smijehom i razdraganošću, uz zvukove žestokih borbi za svaki poen na terenu.

 

U ovim vremenima depresije i loših vijesti zaista je privilegija provesti vrijeme sa ovom sjajnom djecom koja nastoje svoje djetinjstvo ispuniti vrijednim i konkretnim dešavanjima.

 

 

I na ovom turniru se vidjelo koliko je badminton pogodan sport za ostvarivanje masovnosti i uključivanje velikog broja školske djece u aktivnosti koje su korisne za njihov ukupni razvoj.

Bez obzira na uzrast, djevojčice i dječaci zajedno treniraju i u istom trenutku učestvuju u istom događaju, to je sjajan način da se nauče međusobnom uvažavanju i poštovanju, pružanju podrške mlađima i slabijim i razvijanju pravilnih životnih stavova.

Razvoj i organizovanje sporta u školama je od presudnog značaja za razvoj samog sporta ali i za, što je još važnije, odrastanje zdravih, dobro vaspitanih i pravilno usmjerenih mladih ljudi koji će biti spremni preuzeti odgovornost za svoju budućnost i budućnost svih nas.

 

Na ovim turnirima istinski pobjednici su svi učesnici, a onima koji su ostvarili najbolje rezultate dodijeljene su diplome i prigodni pokloni koje su obezbjedili MF banka i Mikrofin doo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stalnu podršku svim aktivnostima kluba uključujući i aktivnosti u školama pružaju: